İMPARATORİÇE TAROT KARTI ANLAMI

İMPARATORİÇE AÇIKLAMA 

İmparatoriçe, annenin enerjisini tasvir eden Büyük Arkana kartıdır. O gücün kaynağıdır. Bu kart Kadınlık, doğurganlık, ifade, yaratıcılık ve diğer birçok yönün yanı sıra, beslenmeyle ilişkilendirilebilir. 

imparatoriçe sizi güzellikle bağlantı kurmaya ve hayatınıza mutluluk getirmeye çağırıyor. Mutluluğu ve neşeyi çağırmak için kendinizi anlayın ve duygusallığınızla temasa geçin. Bu kart Kendinize iyi bakmanız için bir işarettir.

imparatorice-tarot-karti-anlami

Aşk ve İlişkiler 


Bekarsanız yeni bir ilişkiye hazır olun, çünkü imparatoiçe gerçek aşk ve romantizmin yakında size uğrayacağının işaretidir.  Eğer bir ilişkiniz varsa, daha derin, daha sevgi dolu bir ilişkinin göstergesi olabilir.

İmparatoriçe ayrıca cinselliğin göstergesidir. Romantizmden hoşlananlar için bu kart mükemmel bir karttır. Bu kartın güçlü bir hamilelik kartı olduğunu da unutmayın, bu nedenle gebe kalmaya hazır değilseniz önleminizi almalısınız.

Para ve Kariyer 


İmparatoriçe çok yaratıcı hissedeceğinizi ve çevrenizdeki herkese ilham vereceğinizi söyler. Yeni fikirleriniz olacak.  Kariyer değişikliği düşünenler için, bu kart genellikle sanatla ilgili güzel işler çıkaracağınızın bir göstergesidir.  İmparatoriçe parasal anlamda nakit para akışı için iyi bir zamanda olduğunuzu söylüyor.

Sezgilerinizi takip etmek için de iyi bir zaman.

Ayrıca Fitre ve zekat vererek, kazalardan ve belalardan hem ailenizi hem de kendinizi koruma altına alabilirsiniz.

Sağlık 


İmparatoriçe
güçlü bir gebelik göstergesidir ve gebe kalmaya çalışanlar için çok iyi bir karttır. Gebe kalmak istemiyorsanız çok dikkatli olmanız ve önleminizi almanız konusunda bir uyarıdır!

Bu kart Gebelik haricinde, daha fazla beslenmeniz hakkında sizi uyarır.

Ayrıca enerjinizi yükseltmek, rahatlamak ve gevşemek için kendinize vakit ayırın. İmparatoriçe sezgilerinize güvenmenizi söyler.

Ters İmparatoriçe Anlamı


Ters imparatoriçe, kadınsı özelliklerinizden daha çok faydalanmanızı söyler. Bu erkekler için de geçerlidir. Sonuçta hepimiz eril ve dişil özelliklerin bir karışımıyız.

Ters İmparatoriçe, kadınsı tarafınızı ihmal ettiğinizi, eril ve kadınsı enerjinizi dengede tutmanız gerektiğini hatırlatır. Duygusal ve ruhsal yönlerinizi ihmal edip, yaşamın maddi yönlerine çok fazla odaklanıyor olabilirsiniz. Bu kartla birlikte yıldız kartı ters çıktıysa, varlıkta ve yoklukta şükretmeniz gerektiğine işarettir.

Bu kart aynı zamanda bir uyumsuzluk kartıdır ve bu uyumsuzluk birçok şekilde olabilir. Başkalarının ihtiyaçlarını kendi ihtiyaçlarınızın çok üzerinde tutuyor olabilirsiniz.

Sizin için önemli olan şeyleri ihmal ettiğiniz için bunalmış hissedebilirsiniz. Bu dengesizliği düzeltmeniz gerekir.

Aşk ve İlişkiler 

 
Bekarsanız
, size ilgi duyan birçok eş adayınız olduğunu gösterebilir, ancak olduğunuz gibi görünmelisiniz.  Eğer bir ilişkiniz varsa, duygularınızı ifade edemediğinizi ve ilişkinizi dengede tutmak adına bazı duygularınızı bastırdığınızı gösterebilir.

Duygularınızı neden bastırdığınızı anlamak için kendinize zaman ayırmanız gerekir. Sezgilerinize güvenin ve sizi yönlendirmesine izin verin! Mali açıdan İhtiyacınız olan her şeye sahip olacaksınız. Doğru seçimler yaptığınız sürece mali açıdan güvende olacağınıza inanın. Paranızı boş işlere harcamayın.

İmparatoriçe, duygularınızla ilgilenirken sağlığınıza dikkat etmenizi söyler; Çünkü duygusal sorunlar, tembellik, ilgisizlik, uyuşukluk veya aşırı yemek yeme gibi ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir. Sizi iyi hissettirecek aktiviteler yapmanız gerekir. Spor yaparak kan dolaşımınızı hızlandırın.

Ters İmparatoriçe, doğurganlık ve hamilelik sorunlarını da gösterebilir. Bu kart istenmeyen bir hamilelik, zor bir hamilelik, düşük, kürtaj veya kısırlık sorunlarını gösterebilir.

Lütfen Yorum Yapmadan Önce bir dakikanızı ayırarak Yorum Politikası sayfamızı ziyaret ediniz.
EmoticonEmoticon